Главня страница

Поиск в Google  archunion.format.com.ua   www  


Архітектори Києва   АРХІТЕКТОРИ КИЄВА

 

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідань секції містобудування та архітектури архітектурно-містобудівної ради при Головному управлінні містобудування, архітектури та дизайну міського середовища у травні 2007 року

31 травяня 2007 року

1. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 516-а-06 ) : Ескізний проект будівництва торгово-культурно-розважального та готельно-офісного комплексу за адресою: вул. Попудренка, 63, Деснянський район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 08.11.06р., СМР від 17.05.07р.).

Замовник: ТОВ "Євро-Луна-Парк"
Від замовника: Самелюк Ю. В.
Проектна організація: ТОВ "Архітектурне бюро "Зотов і Ко"
ГАП: Зотов В. О.
Доповідач: Зотов В. О.
Рецензент: Приймак В. В.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення ескізного проекту будівництва торгово-культурно-розважального та готельно-офісного комплексу за адресою: вул. Попудренка, 63, Деснянський район м. Києва.

2. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 616-а-06): Проект будівництва гуртожитку за адресою: вул. Виборзька, 2, Солом'янський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 14.12.06р.).

Замовник: НТУУ "Київський політехнічний інститут" Від замовника: Печеник М. В.
Проектна організація: ТОВ "Архітектурне мистецтво"
ГАП: Закусіло А. В.
Доповідач: Закусіло А. В.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту будівництва гуртожитку за адресою: вул. Виборзька, 2, Солом'янський район м. Києва.

3. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 023-а-07): Передпроектні пропозиції будівництва ресторанно-розважального комплексу за адресою: вул. Окіпної, 16, Дніпровський район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 07.02.07р.).

Замовник: ТОВ "Братіслава" Від замовника: Рулько П. О.
Проектна організація: ТОВ "СЕНЕБ"
ГАП: Уреті С. А.
Доповідач: Уреті С. А.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення передпроектних пропозицій будівництва ресторанно-розважального комплексу за адресою: вул. Окіпної, 16, Дніпровський район м. Києва.

4. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 077-а-07): Проект будівництва дошкільного закладу на ділянці № 15 у 9 м/р ж/м Позняки, Дарницький район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 21.02.07р.).

Замовник: Дарницька районна у м. Києві державна адміністрація
Проектна організація: ЗАТ "Кентавр-Х"
ГАП: Сварич В. М.

УХВАЛИЛИ: Зняти з обговорення архітектурне рішення проекту будівництва дошкільного закладу на ділянці № 15 у 9 м/р ж/м Позняки, Дарницький район м. Києва за неявки замовника та проектувальника на засідання секці містобудування та архітектури.

5. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 130-а-07): Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями соціально-побутового призначення та підземним паркінгом за адресою: вул. Володі Дубініна, 2-а, Голосіївський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 22.03.07р.).

Замовник: ЗАТ "Українському центру по обслуговуванню пасажирів на залізничному транспорті України"
Від замовника: Войнов В. В.

Проектна організація: ТОВ "УКР-ГЕО-ПРОЕКТ"
ГАП: Войколович Є.
Доповідач: Войколович Є.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати містобудівне обгрунтування визначення параметрів будівництва житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями соціально-побутового призначення та підземним паркінгом за адресою: вул. Володі Дубініна, 2-а, Голосіївський район м. Києва.

6. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 200-а-07): Робочий проект будівництва газової автозаправної станції за адресою: вул. Дегтяренка, Оболонський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 10.05.07р.).

Замовник: ТОВ "Автогазпобутсервіс" Від замовника: Смолинський В. В.
Проектна організація: ПП "Фегтехком"
ГАП: Зотова Т. М.
Доповідач: Савченко В. М.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення робочого проекту будівництва газової автозаправної станції за адресою: вул. Дегтяренка, Оболонський район м. Києва.

7. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 207-а-07): Проект будівництва інженерно-лабораторного корпусу за адресою: вул. Метрологічна, 4, Голосіївський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 17.05.07р.).

Замовник: ДП "Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачив" Від замовника: Щерба М. А.
Проектна організація: Українське архітектурно-планувальне товариство "Ікома-Київ ЛТД"
ГАП: Кабацький О. О.
Доповідач: Кабацький О. О.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту будівництва інженерно-лабораторного корпусу за адресою: вул. Метрологічна, 4, Голосіївський район м. Києва.

8. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 242-а-07): Проект реконструкції горища корпусу під мансарду без зміни конфігурації за адресою: вул. Володимирська, 97/37, Голосіївський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 17.05.07р.).

Замовник: ТОВ "Інор" Від замовника: Косточкін І. А.
Проектна організація: ТОВ фірма "Інор"
ГАП: Єгупова Е. М.
Доповідач: Єгупова Е. М.
Рецензент: Лапоногов С. І.

УХВАЛИЛИ: Зняти з обговорення архітектурне рішення проекту реконструкції горища корпусу під мансарду без зміни конфігурації за адресою: вул. Володимирська, 97/37, Голосіївський район м. Києва за неявки замовника та проектувальника на засідання секці містобудування та архітектури.

9. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 328-а-07): Проект павільйону з літнім майданчиком за адресою: Гідропарк поряд з Венеціанським мостом, Дніпровський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 08.05.07р.).

Замовник: МПП "Мрія-93" Від замовника: Івченко В. М.
Проектна організація: ВАТ "Київпроект" інститут "Київжитлопроект"
ГАП: Родичкіна Н. І.
Доповідач: Фрейберчук М. В.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту павільйону з літнім майданчиком за адресою: Гідропарк поряд з Венеціанським мостом, Дніпровський район м. Києва.

10. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 254-а-07): Містобудівне обґрунтування визначення параметрів реконструкції ідальні під культурно-розважальний центр за адресою: просп. Московський, 17/1, Оболонський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 17.05.07р.).

Замовник: ТОВ "Маяк-інвест" Від замовника: Сидоренко М. М.
Проектна організація: ТОВ "Всеукраїнський центр розвитку містобудування та інжинірингу"
ГАП: Пекло В. В.
Доповідач: Купрій П. П.
Рецензент: Целовальник С. А.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати містобудівне обгрунтування визначення параметрів реконструкції їдальні під культурно-розважальний центр за адресою: просп. Московський, 17/1, Оболонський район м. Києва.

11. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 271-а-07): Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва соціально-побутового комплесу за адресою: ж/м Позняки, 9 м/р, діл. 19-20, Дарницький район м. Києва.

Замовник: Дарницька районна у м. Києві державна адміністрація Від замовника: Левченко В. С.
Проектна організація: СПД-ФО "Єршов І. В."
ГАП: Єршов І. В.
Доповідач: Єршов І. В.
Рецензент: Черній К. С.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обгрунтування визначення параметрів будівництва соціально-побутового комплесу за адресою: ж/м Позняки, 9 м/р, діл.19-20, Дарницький район м. Києва.

12. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 287-а-07): Проект реконструкція фабрики з прибудовою до корпусів № 1 і № 42 та будівництво виробничо-складського корпусу за адресою: просп. Науки, 1, Голосіївський район м. Києва.

Замовник: ЗАТ "Київська кондитерська фабрика ім. К. Маркса" Від замовника: Богатирьов Г. А.
Проектна організація: ТОВ "Прайм-Інвест"
ГАП: Єрмольєв Д. В.
Доповідач: Єрмольєв Д. В.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати архітектурне рішення проекту реконструкція фабрики з прибудовою до корпусів № 1 і № 42 та будівництво виробничо-складського корпусу за адресою: просп. Науки, 1, Голосіївський район м. Києва.

13. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 288-а-07): Проект будівництва виробничої бази, офісу та цеху по деревообробці за адресою: вул. Закревського, Деснянський район м. Києва.

Замовник: ПП "Інап і К" Від замовника: Присяжнюк Л. В.
Проектна організація: ПП "ПЛД ІНЖЕНЕР"
ГАП: Воєводіна Л. Ю.
Доповідач: Воєводіна Л. Ю.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати архітектурне рішення проекту будівництва виробничої бази, офісу та цеху по деревообробці за адресою: вул. Закревського, Деснянський район м. Києва.

14. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 290-а-07): Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва центру сімейнрго дозвілля та спортивно-оздоровчого комплексу з підземним паркінгом за адресою: вул. Василя Порика, Подільський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Фінінвест-трейд"
Проектна організація: Проектний інститут Служби беспеки України
ГАП: Бохан А. О.
Доповідач: Оксюковський В. А
Рецензент: Целовальник С. А.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обгрунтування визначення параметрів будівництва центру сімейнрго дозвілля та спортивно-оздоровчого комплексу з підземним паркінгом за адресою: вул. Василя Порика, Подільський район м. Києва.

15. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 300-а-07): Містобудівне обґрунтування визначення параметрів реконструкції нежитлової будівлі під офісно-житловий комплекс за адресою: вул. Перспективна, 3 (літ. "С"), Печерський район м. Києва.

Замовник: гр. Фетісов О. М. Від замовника: Фетісов О. М.
Проектна організація: ТОВ АБ "ДЕКАРТ"
ГАП: Садова Л. Л.
Доповідач: Садова Л. Л.
Рецензент: Гершензон М. Ш.

УХВАЛИЛИ: Зняти з обговорення містобудівне обгрунтування визначення параметрів реконструкції нежитлової будівлі під офісно-житловий комплекс за адресою: вул. Перспективна, 3 (літ. "С"), Печерський район м. Києва за неявки замовника та проектувальника на засідання секції містобудування та архітектури.

16. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 302-а-07): Проект реконструкції з надбудовою нежитлового приміщення під офіс за адресою: вул. Симиренка, 9, Святошинський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "БМС сервіс" Від замовника: Посталакі М. Є.
Проектна організація: ТОВ "Прайм-Інвест"
ГАП: Єрмольєв Д. В.
Доповідач: Єрмольєв Д. В.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати архітектурне рішення проекту реконструкції з надбудовою нежитлового приміщення під офіс за адресою: вул. Симиренка, 9, Святошинський район м. Києва.

17. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 307-а-07): Проект реставрації і реабілітації з пристосуванням під оздоровчий комплекс частини приміщень пам'ятки архітектури національного значення 1833-1846 років "Київська фортеця. Башта № 5" за адресою: вул. Рибальська, 22, Печерський район м. Києва.

Замовник: гр. Земляний В.В. Від замовника: Земляний В.В.
Проектна організація: ЗАТ "Київське міжобласне спеціальне науково-реставраційне проектно-виробниче управління"
ГАП: Косенко Н. В.
Доповідач: Бурмай Тетяна Петрівна
Рецензент: Целовальник С. А.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту реставрації і реабілітації з пристосуванням під оздоровчий комплекс частини приміщень пам'ятки архітектури національного значення 1833-1846 років "Київська фортеця. Башта № 5" за адресою: вул. Рибальська, 22, Печерський район м. Києва.

18. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 308-а-07): Проект будівництва житлового будинку з вбудовано-прибудованим торговельним комплексом та підземним паркінгом за адресою: вул. Андрія Малишка, 9-а, Дніпровський район м. Києва.

Замовник: ПП "Райдуга" Від замовника: Заполяч С.Ю.
Проектна організація: ПП "Архібуд-дизайн"
ГАП: Щербак О. В.
Доповідач: Щербак О. В.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту будівництва житлового будинку з вбудовано-прибудованим торговельним комплексом та підземним паркінгом за адресою: вул. Андрія Малишка, 9-а, Дніпровський район м. Києва.

19. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 309-а-07): Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва комплексу будівель і споруд житлового та соціально-побутового призначення у кварталі, обмеженому вулицями Грушевського, Московською та Кудрявським узвізом за адресою: вул. Московська, 8, Печерський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Сьоме небо" Від замовника: Гузнак Д. В.
Проектна організація: Студія неординарного проектування (СНОП МАА)
ГАП: Бадаянц П. Т.
Доповідач: Бадаянц П. Т.
Рецензент: Целовальник С. А.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати містобудівне обгрунтування визначення параметрів будівництва комплексу будівель і споруд житлового та соціально-побутового призначення у кварталі, обмеженому вулицями Грушевського, Московською та Кудрявським узвізом за адресою: вул. Московська, 8, Печерський район м. Києва.

20. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 314-а-07): Містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівної документації ліквідації червоних ліній перспективної вулиці на ділянці від вул. Грушевського до Паркової дороги, Печерський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Хрещатик Інвестбуд" Від замовника: Пашковська І. Д.
Проектна організація: ВАТ "Київпроект", ДП Інститут "Київгенплан"
ГАП: Марков Ю. Б.
Доповідач: Марков Ю. Б.
Рецензент: Черній К. С.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обгрунтування внесення змін до містобудівної документації ліквідації червоних ліній перспективної вулиці на ділянці від вул. Грушевського до Паркової дороги, Печерський район м. Києва.

21. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 315-а-07): Передпроектні пропозиції будівництва багатоквартирних житлових будинків, господарських будівель та споруд за адресою: пров. Горького (с.Троєщина), 17, 17-а, 19-а, Деснянський район м. Києва.

Замовник: гр. Гуц В. В., гр. Звінський С. І. Від замовника: Гуц В. В.
Проектна організація: ТОВ "ПСК Профінжпроект"
ГАП: Великодній О. В.
Доповідач: Великодній О. В.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення передпроектних пропозицій будівництва багатоквартирних житлових будинків, господарських будівель та споруд за адресою: пров. Горького (с.Троєщина), 17, 17-а, 19-а, Деснянський район м. Києва.

22. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 0076-а-04): Коригування ескізного проекту реконструкції незавершеного будівництвом готелю "Театральний" на вул. Б. Хмельницького, № 17/52, 17/52-19 за адресою: вул. Б. Хмельницького, 17/52, 17/52-19, 19 літ. „А”, 21 літ. „А”, 21 літ.”Б” у Шевченківському районі м. Києва.

Замовник: ТОВ "Ярославів Вал" Від замовника: Манжелей А. О.
Проектна організація: ТОВ АБ "С. Бабушкін"
ГАП: Рубштейн В. Я.
Доповідач: Рубштейн В. Я.
Рецензент: Бородкін Ю. М.

Архітектор Валерій Рубштейн. Проект адміністративного будинку в м. Києві.
Архітектор Валерій Рубштейн. Проект адміністративного будинку в м. Києві.
Архітектор Валерій Рубштейн. Проект адміністративного будинку в м. Києві.
Архітектор Валерій Рубштейн.
Проект адміністративного будинку в м. Києві.
Архітектор Валерій Рубштейн.
Проект адміністративного будинку в м. Києві.
Архітектор Валерій Рубштейн.
Проект адміністративного будинку в м. Києві.


ВІДЗНАЧИЛИ: Коригування ескізного проекту реконструкції незавершеного будівництвом готелю "Театральний" на вул. Б. Хмельницького, № 17/52, 17/52-19 погоджено з Міністерством культури та мистецтв України (Державною службою охорони культурної спадщини).

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення коригування проекту реконструкції незавершеного будівництвом готелю "Театральний" на вул. Б. Хмельницького, № 17/52, 17/52-19 за адресою: вул. Б. Хмельницького, 17/52, 17/52-19, 19 літ. „А”, 21 літ. „А”, 21 літ.”Б” у Шевченківському районі м. Києва.

23. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 301-а-07): Передпроектні пропозиції будівництва житлового комплексу за адресою: вул. Львівська, 15, Святошинський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Глобал інвест" Від замовника: Серещенко Ю. Г.
Проектна організація: ТОВ "КАБ Каникаева"
ГАП: Железнов Е. І.
Доповідач: Железнов Е. І.

УХВАЛИЛИ: Взяти до відома архітектурне рішення передпроектних пропозиції будівництва житлового комплексу за адресою: вул. Львівська, 15, Святошинський район м. Києва.

24. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 316-а-07): Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва торговельно-офісного комплексу з підземним паркінгом за адресою: пл. Севастопольська, Солом'янський район м. Києва.

Замовник: ТОВ"Топ ніво" Від замовника: Лукашов М. В.
Проектна організація: ТОВ ТАМ "Мрія"
ГАП: Суська М. В.
Доповідач: Продан І. Ю.
Рецензент: Целовальник С. А.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати містобудівне обґрунтування розміщення будівництва торговельно-офісного комплексу з підземним паркінгом за адресою: пл. Севастопольська, Солом'янський район м. Києва.


24 травня 2007 року

1. Містобудівне обґрунтування будівництва офісного комплексу за адресою: вул. Лінійна, 17, Солом'янський район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 27.12.06р.)

Замовник: ТОВ "Еф ай ем офіс центр" Справа № 671-а-06
Проектна організація: ТОВ "Містобудпроект"
Головний архітектор проекту: Дегурко Генадій Юрійович
Доповідач: Дегурко Генадій Юрійович
Рецензент: Духовичний Георгій Самуілович

Архітектор Г. Дегурко. Проект офісного комплексу в м. Києві.
Архітектор Г. Дегурко. Проект офісного комплексу в м. Києві.
Архітектор Г. Дегурко.
Проект офісного комплексу в м. Києві.
Архітектор Г. Дегурко.
Проект офісного комплексу в м. Києві.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

2. Коригування проекту будівництва пожежного депо за адресою: вул. Кошиця, 3-б (Позняки 6-а м/р діл.14), Дарницький район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 29.03.07р., СМР від 12.04.07р.)

Замовник: Дарницька районна у м. Києві державна адміністрація Справа № 157-а-07
Проектна організація: ВАТ "Київпроект" інститут "Київжитлопроект"
Головний архітектор проекту: Смирна В. М. Доповідач: Смирна В. М.
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Проект пожежного депо.
Проект пожежного депо.
Проект пожежного депо.
Проект пожежного депо.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

3. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва багатофункціонального офісно-торговельного комплексу з центром дозвілля та паркінгом за адресою: пров. Косогірний, 3-7, Шевченківський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 19.04.07р.)

Замовник: "Фірма "Наш дім" Справа № 204-а-07
Проектна організація: ТОВ "МЖК "Оболоньпроект"
Головний архітектор проекту: Швець Микола Якович
Доповідач: Швець Микола Якович
Рецензент: Лапоногов Сергій Іванович

Ситуаційна схема.
Схема розвитку мікрорайона.
Архітектор М. Швець. Проект офісно-торговельного комплексу в м. Києві.
Ситуаційна схема.
Схема розвитку мікрорайона.
Архітектор М. Швець.
Проект офісно-торговельного
комплексу в м. Києві.

Питання відправлене на доопрацювання.

4. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва житлового будинку з підземною автостоянкою та вбудованими приміщеннями за адресою: вул. Малиновського, 25в, г, б, Оболонський район м. Києва

Замовник: Служба безпеки України Справа № 215-а-07
Проектна організація: Проектний інститут Служби беспеки України
Головний архітектор проекту: Бохан Анатолій Олексійович
Доповідач: Бохан Анатолій Олексійович
Рецензент: Целовальник Сергій Анатолійович

Архітектор А. Бохан. Проект житлового будинку в м. Києві.
Архітектор А. Бохан. Проект житлового будинку в м. Києві.
Ситуаційна схема.
Архітектор А. Бохан.
Проект житлового
будинку в м. Києві.
Архітектор А. Бохан.
Проект житлового
будинку в м. Києві.
Ситуаційна схема.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

5. Містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівної документації та визначення параметрів будівництва та експлуатації головного сервісного селекційно-технологічного центру по конярству та кінному спорту за адресою: вул. Дибенка, 9, Оболонський район м. Києва

Замовник: ТОВ "Дніпровська Рив'єра" Справа № 286-а-07
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
Головний архітектор проекту: Македон Віталій Миколайович
Доповідач: Ф. Феорчук
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Архітектор В. Макідон. Проект селекційно-технологічного центру по конярству в м. Києві.
Архітектор В. Макідон. Проект селекційно-технологічного центру по конярству в м. Києві.
Генеральний план.
Архітектор В. Макідон.
Проект селекційно-технологічного
центру по конярству в м. Києві.
Архітектор В. Макідон.
Проект селекційно-технологічного
центру по конярству в м. Києві.
Генеральний план.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

6. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів реконструкції забудови кварталу селища ДВС за адресою: вул. Дніпроводська (непарна сторона), Оболонський район м. Києва

Замовник: Київське інвестиційне агентство КМДА Справа № 281-а-07
Проектна організація: СУ "Інститут урбаністики в м. Києві"
Головний архітектор проекту: Плешкановська Ала Михайлівна
Доповідач: Плешкановська Ала Михайлівна
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

7. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів житлової забудови об'єктами соціально-побутового призначення кварталу, обмеженого вул. Новодарницькою, вул. Російською, вул. Ілліча та вул. Ялтинською), район м. Києва

Замовник: Київське інвестиційне агентство КМДА Справа № 282-а-07
Проектна організація: СУ "Інститут урбаністики в м. Києві"
Головний архітектор проекту: Плешкановська Ала Михайлівна
Доповідач: Плешкановська Ала Михайлівна
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Генеральний план.
Архітектор А. Плешкановська. Проект житлової забудови в м. Києві.
Генеральний план.
Архітектор А. Плешкановська.
Проект житлової забудови в м. Києві.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

8. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів житлової забудови з об'єктами соціально-побутового призначення кварталу, обмеженому вул. Російською, вул. Волго-Донською, пров. Волго-Донським та пров Руднєва, Дарницький район м. Києва

Замовник: Київське інвестиційне агентство КМДА Справа № 283-а-07
Проектна організація: СУ "Інститут урбаністики в м. Києві"
Головний архітектор проекту: Плешкановська Ала Михайлівна
Доповідач: Плешкановська Ала Михайлівна
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Генеральний план.
Генеральний план.
Архітектор А. Плешкановська.
Проект житлової забудови в м. Києві.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

9. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів реконструкції кварталу селища ДВС за адресою: вул. Дніпроводська, (парна сторона), Оболонський район м. Києва

Замовник: Київське інвестиційне агентство КМДА Справа № 284-а-07
Проектна організація: СУ "Інститут урбаністики в м. Києві"
Головний архітектор проекту: Плешкановська Ала Михайлівна
Доповідач: Плешкановська Ала Михайлівна
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

10. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва багатоповерхового паркінгу за адресою: вул. Озерна, 5, Оболонський район м. Києва

Замовник: Київське інвестиційне агентство КМДА Справа № 293-а-07
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
Головний архітектор проекту: Апостолова-Сосса Любов Олександрівна
Доповідач: Негода Микола Миколайович
Рецензент: Дьомін Микола Мефодійович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

11. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва багатоповерхового паркінгу за адресою: вул. Промислова, 4-а, Голосіївський район м. Києва

Замовник: Київське інвестиційне агентство КМДА Справа № 294-а-07
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
Головний архітектор проекту: Апостолова-Сосса Любов Олександрівна
Доповідач: Негода Микола Миколайович
Рецензент: Дьомін Микола Мефодійович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

12. Містобудівне обґрунтування будівництва підземного пішохідного переходу з будівництвом не житлових приміщень торговельно-виставкового комплексу за адресою:перетин просп. Павла Тичини та вул. Ю. Шумського, Дніпровський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 17.05.07р.)

Замовник: Київське інвестиційне агентство КМДА Справа № 278-а-07
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
Головний архітектор проекту: Кабацька Марина Василівна
Доповідач: Кабацька Марина Василівна
Рецензент: Черній Костянтин Семенович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

13. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва житлово-офісно-торгового комплексу зі спрортивним центром та паркінгом за адресою: вул. Шолуденка, 26, Шевченківський район м. Києва

Замовник: ТОВ "Алла" Справа № 292-а-07
Проектна організація: ПП "Архітектурне бюро "А. Коваль"
Головний архітектор проекту: Коваль Олександр Володимирович
Доповідач: Коваль Олександр Володимирович
Рецензент: Черній Костянтин Семенович

Генеральний план.
Архітектор О. Коваль. Проект житлово-офісно-торгового комплексу в Києві.
Архітектор О. Коваль. Проект житлово-офісно-торгового комплексу в Києві.
Архітектор О. Коваль. Проект житлово-офісно-торгового комплексу в Києві.
Генеральний план.
Архітектор О. Коваль.
Проект житлово-офісно-
торгового комплексу в Києві.
Архітектор О. Коваль.
Проект житлово-офісно-
торгового комплексу в Києві.
Архітектор О. Коваль.
Проект житлово-офісно-
торгового комплексу в Києві.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

14. Проект будівництва торгово-офісного центру за адресою: вул. Соломії Крушельницької, 4, Дарницький район м. Києва

Замовник: ТОВ"Євроофісплюс" Справа № 296-а-07
Проектна організація: ТОВ "Проектбудінвест"
Головний архітектор проекту: Хорошавін Максим Вячеславович
Доповідач: Хорошавін Максим Вячеславович
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Архітектор М. Хорошавін. Проект торгово-офісного центру в Києві.
Генеральний план.
Архітектор М. Хорошавін.
Проект торгово-офісного центру в Києві.
Генеральний план.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

15. Проект будівництва атомийки з шиномонтажем, кафе та торгово-офісним центром за адресою: вул. Соломії Крушельницької, 4, Дарницький район м. Києва

Замовник: ПП Бахабаєва І.А. Справа № 297-а-07
Проектна організація: ТОВ "Проектбудінвест"
Головний архітектор проекту: Хорошавін Максим Вячеславович
Доповідач: Хорошавін Максим Вячеславович
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

16. Передпроектні пропозиції реконструкції площі Тараса Шевченка за адресою: пл. Шевченка Тараса, , Оболонський район м. Києва

Замовник: Київське інвестиційне агентство КМДА Справа № 298-а-07
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
Головний архітектор проекту: Вайтеуліонене-Вірченко Раїса Іванівна
Доповідач: Вайтеуліонене-Вірченко Раїса Іванівна

Питання відправлене на доопрацювання.

17. Передпроектні пропозиції будівництва торгово-економічної місії республіки Казахстан в Україні за адресою: вул. Мельникова, 51, Шевченківський район м. Києва

Замовник: КП "Генеральна дирекція по обслуговуванню іноземних представництв" КМДА Справа № 299-а-07
Проектна організація: АМ "Т. Доценко"
Головний архітектор проекту: Доценко Тетяна Андріївна
Доповідач: Доценко Тетяна Андріївна


"Творческая архитектурная мастерская ДОЦЕНКО"
Архитектор Татьяна Доценко.
Архитектурное проектирование жилых, общественных зданий, объектов многофункционального назначеня ... »
Архитектор Татьяна Доценко и архитектор Игорь Петров
Архитектор Игорь Петров.

 

 

 

 

 

 

Архітектор Т. Доценко. Проект торгово-економічної місії республіки Казахстан в Україні.
Архітектор Т. Доценко. Проект торгово-економічної місії республіки Казахстан в Україні.
Архітектор Т. Доценко. Проект торгово-економічної місії республіки Казахстан в Україні.
Генеральний план.
Архітектор Т. Доценко.
Проект торгово-економічної
місії республіки Казахстан
в Україні.
Архітектор Т. Доценко.
Проект торгово-економічної
місії республіки Казахстан
в Україні.
Архітектор Т. Доценко.
Проект торгово-економічної
місії республіки Казахстан
в Україні.
Генеральний план.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.


17 травня 2007 року

1. Проект забудови 20-го мікрорайону житлового масиву Вигурівщина-Троєщина, Деснянський район м. Києва

Замовник: ТОВ "Фіаніт" Справа № 268-а-07
Проектна організація: ДПІ "Діпроверф"
Головний архітектор проекту: Каленков В'ячеслав Михайлович
Доповідач: Каленков В'ячеслав Михайлович
Рецензент: Целовальник Сергій Анатолійович

Ситуаційний план.
Генеральний план.
Архітектор В. Каленков. Проект забудови мікрорайону в Києві.
Архітектор В. Каленков. Макет забудови мікрорайону в Києві.
Архітектор В. Каленков. Макет забудови мікрорайону в Києві.
Ситуаційний план.
Генеральний план.
Архітектор В. Каленков.
Проект забудови
мікрорайону в Києві.
Архітектор В. Каленков.
Макет забудови
мікрорайону в Києві.
Архітектор В. Каленков.
Макет забудови
мікрорайону в Києві.

Проект відправлено на доопрацювання.

2. Проект будівництва житлового будинку з офісними приміщеннями та підземним паркінгом за адресою: вул. Шолом-Алейхема, 6а, Деснянський район м. Києва (СМР від 26.05.05р., 31.08.06р., 21.09.06р.)

Замовник: ТОВ "Універсальне будівництво" Справа № 0194-а-05
Проектна організація: ТОВ "Інститут сучасного проектування"
Головний архітектор проекту: Кас'яненко Володимир Ігоревич
Доповідач: Кас'яненко Володимир Ігоревич
Рецензент: Целовальник Сергій Анатолійович

Генеральний план.
Архітектор В. Кас'яненко. Проект жмтлового будинку в місті Києві.
Генеральний план.
Архітектор В. Кас'яненко.
Проект жмтлового будинку в місті Києві.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

3. Ескізний проект визначення параметрів будівництва торгово-культурно-розважального та готельно-офісного комплексу за адресою: вул. Попудренка, 63, Деснянський район м. Києва ( АМР від 08.11.06р.)

Замовник: ТОВ "Євро-Луна-Парк" Справа № 516-а-06
Проектна організація: ТОВ "Архітектурне бюро "Зотов і Ко"
Головний архітектор проекту: Зотов Віктор Олександрович
Доповідач: Зотов Віктор Олександрович
Рецензент: Приймак Володимир Васильович

Архітектор В. Зотов. Проект торгово-культурно-розважального та готельно-офісного комплексу в місті Києві.
Архітектор В. Зотов. Проект торгово-культурно-розважального та готельно-офісного комплексу в місті Києві.
Архітектор В. Зотов. Проект торгово-культурно-розважального та готельно-офісного комплексу в місті Києві.
Архітектор В. Зотов. Проект торгово-культурно-розважального та готельно-офісного комплексу в місті Києві.

Проект відправлено на доопрацювання.

4. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва житлово-офісного комплексу з об'єктами торгівлі за адресою: пров. Киянівський, 9-11, 13-13а, 13б, Шевченківський район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 22.11.06р., СМР від 29.03.07р.)

Замовник: ТОВ "АЇСІ Україна" Справа № 550-а-06
Проектна організація: ТОВ "Архітектурна студія "Олександр Колесников"
Головний архітектор проекту: Колесников Олександр Всеволодович
Доповідач: Колесников Олександр Всеволодович
Рецензент: Єгоров Володимир Христофорович

Генеральний план.
Архітектор О. Колесников. Проект житлово-офісного комплексу в Києві.
Макет забудови мікрорайону.
Генеральний план.
Архітектор О. Колесников.
Проект житлово-офісного комплексу в Києві.
Макет забудови мікрорайону.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

5. Проект будівництва адміністративного комплексу з підземним паркінгом для потреб Департаменту державної автомобільної інспекції МВС Украни за адресою: вул. Лук`янівська, 62, Шевченківський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 21.12.06р., СМР від 03.05.07р.)

Замовник: ТОВ "Альтіус" Справа № 628-а-06
Проектна організація: ТОВ "Архітектурне проектування"
Головний архітектор проекту: Собцов Олександр Володимирович
Доповідач: Собцов Олександр Володимирович
Рецензент: Лішанський Євген Юхимович

Архітектор О. Собцов. Проект адміністративного комплексу в Києві.
Архітектор О. Собцов. Проект адміністративного комплексу в Києві.
Генеральний план.
Архітектор О. Собцов.
Проект адміністративного
комплексу в Києві.
Архітектор О. Собцов.
Проект адміністративного
комплексу в Києві.
Генеральний план.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

6. Проект реконструкції з розширенням та надбудовою нежилого будинку (Літ. "А") під офіс за адресою: вул. Боричів
Тік, 9, Подільський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 22.03.07р.)

Замовник: ДП Компанії "Мідланд Трейдінг Україна" Справа № 137-а-07
Проектна організація: ТОВ "Інвестрембуд"
Головний архітектор проекту: Задков Олександр Олегович
Доповідач: Задков Олександр Олегович
Рецензент: Приймак Володимир Васильович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

7. Проект будівництва поліклініки за адресою: Харківське шосе, 7/2, Дніпровський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 05.04.07р., СМР від 12.04.07р.)

Замовник: Дніпровська районна у м. Києві державна адміністрація Справа № 164-а-07
Проектна організація: ТОВ "Укркапіталбуд"
Головний архітектор проекту: Григорьєва Наталія Миколаївна
Доповідач: Григорьєва Наталія Миколаївна
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

8. Проект реконструкції ресторану "Щекавиця" за адресою: вул. Костянтинівська, 46/52, Подільський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 26.04.07р., СМР від 19.04.07р.)

Замовник: ТОВ ВКП "Щекавиця" Справа № 190-а-07
Проектна організація: ТОВ Фірма "МЕЗА"
Головний архітектор проекту: Червінський Олександр Миколайович
Доповідач: Червінський Олександр Миколайович
Рецензент: Черній Костянтин Семенович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

9. Проект будівництва інженерно-лабораторного корпуса за адресою: вул. Метрологічна, 4, Голосіївський район м. Києва

Замовник: ДП "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості
Справа № 207-а-07

Проектна організація: Українське архітектурно-планувальне товариство "Ікома-Київ ЛТД"
Головний архітектор проекту: Кабацький Олександр Олексійович
Доповідач: Кабацький Олександр Олексійович
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Питання відправлене на доопрацювання.

10. Містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівної документації реконструкції території з будівництвом об'єктів житлово-офісного та торговельного призначення за адресою: вул. Березнева, 12 (в межах просп. Возз'єднання, Харківського шосе, вул. Академіка Шліхтера та залізниці), Дніпровський район м. Києва

Замовник: ТОВ "Інвестиційна група "Схід" Справа № 229-а-07
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
Головний архітектор проекту: Римар-Щербина Микола Олександрович
Доповідач: Римар-Щербина Микола Олександрович
Рецензент: Гершензон Михайло Шиманович

Генеральний план.
Архітектор М. Римар-Щербина. Проект забудови мікрорайону в Києві.
Архітектор М. Римар-Щербина. Проект забудови мікрорайону в Києві.
Генеральний план.
Архітектор М. Римар-Щербина. Проект
забудови мікрорайону в Києві.
Архітектор М. Римар-Щербина. Проект
забудови мікрорайону в Києві.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

11. Містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівної документації будівництва житлового будинку за адресою: вул. Олександра Бестужева, 34, Подільський район м. Києва

Замовник: ДП "Завод "Генератор" Справа № 255-а-07
Проектна організація: ТОВ "Об'єднання партнерів архітекторів "Сучасне місто"
Головний архітектор проекту: Юрченко Олена Анатолівна
Доповідач: Юрченко Олена Анатолівна
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

12. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів обєкта містобудування будівництва гуртожитку та житлових будинків для співробітників академії за адресою: вул. Галицька, 6, Подільський район м. Києва

Замовник: Академія муніципального управління Справа № 256-а-07
Проектна організація: ФО - підприємець Ковальська Гелена Леонідівна
Головний архітектор проекту: Ковальська Гелена Леонідівна
Доповідач: Ковальська Гелена Леонідівна
Рецензент: Черній Костянтин Семенович

Архітектор Г. Коальська. Проект будівництва гуртожитку та житлових будинків в Києві.
Архітектор Г. Коальська. Проект будівництва гуртожитку та житлових будинків в Києві.
Генеральний план.
Архітектор Г. Коальська. Проект
будівництва гуртожитку та
житлових будинків в Києві.
Архітектор Г. Коальська. Проект
будівництва гуртожитку та
житлових будинків в Києві.
Генеральний план.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

13. Проект будівництва фісного центру і пункту технічного обслуговування автомобілів за адресою: вул. Григорія Андрющенка, 4г, Шевченківський район м. Києва

Замовник: ПП "Ерідан" Справа № 257-а-07
Проектна організація: ПП "Білий Крук"
Головний архітектор проекту: Мандаліна Сергій Васильович
Доповідач: Мандаліна Сергій Васильович
Рецензент: Гершензон Михайло Шиманович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

14. Передпроектні пропозиції будівництва адміністративного корпусу за адресою: вул. Ливарська, 7, Оболонський район м. Києва

Замовник: КП "Київський миловарний завод" Справа № 264-а-07
Проектна організація: ФО - підприємець Доценко Тетяна Андріївна
Головний архітектор проекту: Доценко Тетяна Андріївна
Доповідач: Доценко Тетяна Андріївна

Архітектор Т. Доценко. Проект адміністративного корпусу в Києві.
Архітектор Т. Доценко. Проект адміністративного корпусу в Києві.
Генеральний план.
Архітектор Т. Доценко.
Проект адміністративного
корпусу в Києві.
Архітектор Т. Доценко.
Проект адміністративного
корпусу в Києві.
Генеральний план.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

15. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва автотранспортного підприємства за адресою: вул. Мельникова, 95, Шевченківський район м. Києва

Замовник: ТОВ "Київавтокомплекс" Справа № 267-а-07
Проектна організація: ДП "Проектний Інститут "Київський Промбудпроект"
Головний архітектор проекту: Фанок Богдан Антонович
Доповідач: Ващенко Леонтій Семенович
Рецензент: Черній Костянтин Семенович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

16. Проект реконструкції незавершеного будівництва об'єкту виробничого корпусу № 2 під розміщення поліграфічного виробництва гумовотехнічних виробів медичного призначення за адресою: вул. Сім`ї Сосніних, 3, Святошинський район м. Києва

Замовник: АТЗТ Фармацевтиче підприємство "Спратлі" Справа № 269-а-07
Проектна організація: КП ТАМ Київський центр "Середовище"
Головний архітектор проекту: Задков Олександр Олегович
Доповідач: Задков Олександр Олегович
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

17. Містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівної документації та визначення параметрів будівництва житлового комплексу з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом за адресою: вул. Тимофія Строкача, 9, Святошинський район м. Києва

Замовник: ТОВ "Ком'юн-трейд" Справа № 273-а-07
Проектна організація: ТОВ "Інвестрембуд"
Головний архітектор проекту: Задков Олександр Олегович
Доповідач: Задков Олександр Олегович
Рецензент: Приймак В. В.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

18. Передпроектні пропозиції будівництва офісно-готельно-торговельного комплексу за адресою: вул. Горького, 51, Голосіївський район м. Києва

Замовник: ТОВ "Етрекс-1" Справа № 274-а-07
Проектна організація: ТОВ НПАБ "ЛІЦЕНЗ і АРХ"
Головний архітектор проекту: Слєпцов Олег Семенович
Доповідач: Слєпцов Олег Семенович

Архітектор О. Слєпцов. Проект офісно-готельно-торговельного комплексу в КИєві.
Архітектор О. Слєпцов. Проект офісно-готельно-торговельного комплексу в КИєві.
Генеральний план.
Архітектор О. Слєпцов. Проект
офісно-готельно-торговельного
комплексу в КИєві.
Архітектор О. Слєпцов. Проект
офісно-готельно-торговельного
комплексу в КИєві.
Генеральний план.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

19. Передпроектні пропозиції будівництва бази відпочинку за адресою: вул. Деснянська, Деснянський район м. Києва

Замовник: ЗАТ "Київська виробнича компанія "Рапід" Справа № 275-а-07
Проектна організація: ТОВ "Печерська архітектурна майстерня"
Головний архітектор проекту: Довгіч Віктор Леонідович
Доповідач: Довгіч Віктор Леонідович

Генеральний план.
Архітектор В. Довгіч. Проект бази відпочинку.
Генеральний план.
Архітектор В. Довгіч. Проект бази відпочинку.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

20. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва офісного центру за адресою: вул. Саксаганського, 73, Голосіївський район м. Києва

Замовник: ДТГО "Південно-Західна залізниця" Справа № 277-а-07
Проектна організація: ФО - підприємець Доценко Тетяна Андріївна
Головний архітектор проекту: Доценко Тетяна Андріївна
Доповідач: Доценко Тетяна Андріївна
Рецензент: Тваровський В. М.

Генеральний план.
Архітектор Т. Доценко. Проект офісного центру в місті Києві.
Архітектор Т. Доценко. Проект офісного центру в місті Києві.
Архітектор Т. Доценко. Проект офісного центру в місті Києві.
Генеральний план.
Архітектор Т. Доценко.
Проект офісного
центру в місті Києві.
Архітектор Т. Доценко.
Проект офісного
центру в місті Києві.
Архітектор Т. Доценко.
Проект офісного
центру в місті Києві.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.


10 травня 2007 року

1. Передпроектні пропозиції коригування проекту будівництва жилого будинку з вбудовано- прибудованими приміщеннями і підземними гаражними боксами, 9а мікрорайон житового масиву Осокорки-Північні за адресою: просп. Григоренка Петра, (9а м-р ж-м Осокорки-Північні), Дарницький район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 13.10.04р., АМР від 01.12.04р.)

Замовник: АТ ХК "Київміськбуд" Справа № 0504-а-04
Проектна організація: ЗАТ "Інститут "Гіпроцивільпромбуд"
Головний архітектор проекту: Добровінський Сергій Ремілович
Доповідач: Добровінський Сергій Ремілович
Рецензент: Лішанський Євген Юхимович

Містобудівний макет.
Містобудівний макет.
Архітектор С. Добровінський. Передпроектні пропозиції коригування проекту житлового будинку в м. Києві.
Містобудівний макет.
Містобудівний макет.
Архітектор С. Добровінський.
Передпроектні пропозиції
коригування проекту
житлового будинку в м. Києві.
Генеральний план.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

2. Передпроектні пропозиції будівництва торговельно-офісного комплексу та житлового будинку з підземними паркінгами за адресою: вул. Червоноармійська, 137,139, Печерський район м. Києва

Замовник: ТОВ ТМО "Ліко-Холдінг" Справа № 234-а-07
Проектна організація: ТОВ "Архітектурна спілка"
Головний архітектор проекту: Яновицький Євген Леонідович
Доповідач: Яновицький Євген Леонідович

Архітектор Є. Яновицький. Проект торговельно-офісного комплексу в Києві.
Архітектор Є. Яновицький. Проект торговельно-офісного комплексу в Києві.
Архітектор Є. Яновицький.
Проект торговельно-офісного комплексу в Києві.
Архітектор Є. Яновицький.
Проект торговельно-офісного комплексу в Києві.

Передпроектні пропозиції будівництва торговельно-офісного комплексу схвалили за основу для подальшої роботи.

3. Передпроектні пропозиції будівництва житлового будинку з підземним паркінгом за адресою: бульв. Лесі Українки, 9а, Печерський район м. Києва

Замовник: ТОВ "ЛАККІ" Справа № 147-а-07
Проектна організація: ТОВ "ТАМ "Віталій Васягін"
Головний архітектор проекту: Васягін Віталій Анатолійович
Доповідач: Васягін Віталій Анатолійович

Архітектор В. Васягін. Проект житлового будинку з підземним паркінгом в місті Києві.
Архітектор В. Васягін. Проект житлового будинку з підземним паркінгом в місті Києві.
Архітектор В. Васягін. Проект житлового будинку з підземним паркінгом в місті Києві.
Архітектор В. Васягін. Проект житлового будинку з підземним паркінгом в місті Києві.
Генеральний план.
Архітектор В. Васягін. Проект житлового будинку з підземним паркінгом в місті Києві.

Проект потребує погодження з державними органами регулювання будівництва.

4. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва спортивно-розважального центру, влаштування причалів та благоустрій набережної на березі затоки Волкова та річки Дніпро на південний схід від перетину просп. Московського та просп. Героїв Сталінграду у Оболонському районі м. Києва

Замовник: ТОВ "Сото" Справа № 238-а-07
Проектна організація: ТАМ "Бабич"
Головний архітектор проекту: Бабич Юрій Іванович
Доповідач: Ковальська Гелена Леонідівна
Рецензент: Лішанський Євген Юхимович

Архітектор Ю. Бабіч. Проект спортивно-розважального центру.
Архітектор Ю. Бабіч. Проект спортивно-розважального центру.
Архітектор Ю. Бабіч. Проект спортивно-розважального центру.
Архітектор Ю. Бабіч. Проект спортивно-розважального центру.
Архітектор Ю. Бабіч. Проект спортивно-розважального центру в місті Києві.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

5. Проект будівництва житлово-офісного комплексу з вбудовано-прибудованими торговельними приміщеннями, закладами громадського харчування та підземною автостоянкою на вивільненій земельній ділянці за адресою: вул. Островського, 40, Солом'янський район м. Києва

Замовник: ТОВ "Град Інвест" Справа № 243-а-07
Проектна організація: ТОВ "Мегаполіс-Земля"
Головний архітектор проекту: Бебешко Варвара Василівна
Доповідач: Бебешко Варвара Василівна
Рецензент: Дьомін Микола Мефодійович

Генеральний план.
Архітектор В. Бабешко. Проект житлово-офісного комплексу в м. Києві.
Архітектор В. Бабешко. Проект житлово-офісного комплексу в м. Києві.
Генеральний план.
Архітектор В. Бабешко.
Проект житлово-офісного
комплексу в м. Києві.
Архітектор В. Бабешко.
Проект житлово-офісного
комплексу в м. Києві.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

6. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва житлового будинку з паркінгом та вбудованими приміщеннями за адресою: вул. Саксаганського, 68, Голосіївський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 19.04.07р.)

Замовник: ТОВ "Денол" Справа № 205-а-07
Проектна організація: ТОВ "Об'єднання партнерів архітекторів "Сучасне місто"
Головний архітектор проекту: Юрченко Олена Анатолівна
Доповідач: Юрченко Олена Анатолівна
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Генеральний план.
Архітектор О. Юрченко. Прект житлового будинку в м. Києві.
Генеральний план.
Архітектор О. Юрченко.
Прект житлового будинку в м. Києві.

Ухвалили: схвалити містобудівне обгрунтування.

7. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва медичного центру із знесенням існуючого нежилого будинку за адресою: вул. Островського Миколи (Солом'янський), 46 (літ. "В"), Солом'янський район м. Києва

Замовник: гр. Денищук П. А. Справа № 226-а-07
Проектна організація: СПД ФО Л.О. Апостолова-Сосса
Головний архітектор проекту: Апостолова-Сосса Любов Олександрівна
Доповідач: Апостолова-Сосса Любов Олександрівна
Рецензент: Іванова Людмила Іванівна

Ухвалили: схвалити містобудівне обгрунтування

8. Передпроектні пропозиції будівництва торгово-офісного центру за адресою: вул. Срібнокільська, 8, Дарницький район м. Києва

Замовник: АТ " Київбудінвест" Справа № 235-а-07
Проектна організація: ПП "Архітектурне бюро "А. Коваль"
Головний архітектор проекту: Коваль Олександр Володимирович
Доповідач: Коваль Олександр Володимирович

Ситуаційний план.
Архітектор О. Коваль. Проект торгово-офісного центру в м. Києві.
Архітектор О. Коваль. Проект торгово-офісного центру в м. Києві.
Ситуаційний план.
Архітектор О. Коваль. Проект торгово-
офісного центру в м. Києві.
Архітектор О. Коваль. Проект торгово-
офісного центру в м. Києві.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

9. Містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівної документації та визначення параметрів будівництва торговельно-офісної будівлі за адресою: просп. Московський, 8, Оболонський район м. Києва

Замовник: ТОВ "ПАТРА" Справа № 239-а-07
Проектна організація: ФО - підприємець Ковальська Гелена Леонідівна
ГГоловний архітектор проекту: Ковальська Гелена Леонідівна
Доповідач: Ковальська Гелена Леонідівна
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Ухвалили: схвалити містобудівне обгрунтування.

10. Проект будівництва житлового будинку з офісними приміщеннями та підземним паркінгом за адресою: Дніпровська набережна, 7-13, Дніпровський район м. Києва

Замовник: ТОВ "Інтербізнес Інвест" Справа № 244-а-07
Проектна організація: Студія неординарного проектування (СНОП МАА)
Головний архітектор проекту: Колосов Степан Клімович
Доповідач: Колосов Степан Клімович
Рецензент: Черній Костянтин Семенович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

11. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва адміністративного будинку за адресою: просп. 40-річчя Жовтня, 32, Голосіївський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 03.05.07р.)

Замовник: ТОВ "Бізнес центр "Оріон-С" Справа № 252-а-07
Проектна організація: ТОВ "Архітектурна майстерня "АРХіП"
Головний архітектор проекту: Збаратська Олена Василівна
Доповідач: Збаратська Олена Василівна
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Питання відправлене на доопрацювання.


3 травня 2007 року

1. Коригування проекту реконструкції з приведенням до первинного вигляду будівель інституту з подальшою їх експлуатацією та обслуговуванням за адресою: вул. Михайлівська, 10, Шевченківський район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 03.08.05р., АМР від 23.08.06р., АМР від 01.11.06р.)

Замовник: Інститут хімії поверхні АН України Справа № 0362-а-05
Проектна організація: ПП Архітектурне бюро "Ю. Бородкін"
Головний архітектор проекту: Бородкін Юрій Миколайович
Доповідач: Бородкін Юрій Миколайович
Рецензент: Духовичний Георгій Самуілович

Архітектор Ю. Бородкін. Проект реконструкції адміністративного будинку в м. Києві.
Сітуаційний план.
Архітектор Ю. Бородкін.
Проект реконструкції
адміністративного будинку в м. Києві.
Сітуаційний план.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

2. Передпроектні пропозиції будівництва житлового будинку з об'єктами соціально-культурного призначення та підземним паркінгом за адресою: вул. Солом`янська, 17б, Солом'янський район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 22.03.06р., АМР від 18.04.07р., АМР від 25.04.07р.)

Замовник: Київське інвестиційне агентство КМДА Справа № 137-а-06
Проектна організація: ТОВ "Інститут сучасного проектування"
Головний архітектор проекту: Васянович Сергій Володимирович
Доповідач: Васянович Сергій Володимирович

Генеральний план.
Архітектор С. Васянович. Макет житлового будинку в Києві.
Архітектор С. Васянович. Макет житлового будинку в Києві.
Генеральний план.
Архітектор С. Васянович.
Макет житлового будинку в Києві.
Архітектор С. Васянович.
Макет житлового будинку в Києві.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

3. Проект визначення параметрів будівництва житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями за адресою: вул. Обухівська, 135, Святошинський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 03.08.06р.)

Замовник: Інститут Рибного Господарства УААН Справа № 332-а-06
Проектна організація: ТОВ "Архітектурне мистецтво"
Головний архітектор проекту: Попик Олександр Іванович
Доповідач: Попик Олександр Іванович
Рецензент: Целовальник Сергій Анатолійович

Архітектор О. Попик. Проект житлових будинків в м. Києві.
Генеральний план.
Архітектор О. Попик.
Проект житлових будинків в м. Києві.
Генеральний план.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

4. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва житлового будинку з підземним паркінгом, офісними приміщеннями та об'єктами соціальної інфраструктури за адресою: просп. Оболонський, 31а, Оболонський район м. Києва

Замовник: Адміністративно-господарське управління СБ України Справа № 007-а-07
Проектна організація: Проектний інститут СБ України
Головний архітектор проекту: Бохан Анатолій Олексійович
Доповідач: Оксюковський Віталій Антонович
Рецензент: Целовальник Сергій Анатолійович

Архітектор А. Бохан (Київ). Проект житлового будинку.
Архітектор А. Бохан (Київ). Проект житлового будинку.
Генеральний план.
Архітектор А. Бохан (Київ). Проект житлового будинку.
Архітектор А. Бохан (Київ).
Проект житлового будинку.
Архітектор А. Бохан (Київ).
Проект житлового будинку.
Генеральний план.
Архітектор А. Бохан (Київ).
Проект житлового будинку.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

5. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів реконструкції та будівництва торговельно-офісного комплексу за адресою: просп. Визволителів, 17, Дніпровський район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 14.02.07р.)

Замовник: ВАТ "Київській завод Граніт" Справа № 024-а-07
Проектна організація: ТОВ Фірма "МЕЗА"
Головний архітектор проекту: Червінський Олександр Миколайович
Доповідач: Червінський Олександр Миколайович
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

6. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва торгово-офісного центру за адресою: вул. Глибочицька, (на перетині вулиць Глибочицької та Лук'янівської), Шевченківський район м. Києва

Замовник: ПП Дамаскіна Ірина Валеріївна Справа № 025-а-07
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
Головний архітектор проекту: Римар-Щербина Микола Олександрович
Доповідач: Римар-Щербина Микола Олександрович
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Архітектор М. Римар-Щербина (Київ). Проект торгово-офісного центру.
Генеральний план.
Архітектор М. Римар-Щербина (Київ).
Проект торгово-офісного центру.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

7. Проект реконструкції адміністративної будівлі інституту за адресою: вул. Терьохіна, 8а, Подільський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 01.03.07р.)

Замовник: ЗАТ КПІППО "Київдіпропобут" Справа № 080-а-07
Проектна організація: ЗАТ КПІППО "Київдіпропобут"
Головний архітектор проекту: Фещенко Валентина Дмитрівна
Доповідач: Фещенко Валентина Дмитрівна
Рецензент: Лапоногов Сергій Іванович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

8. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва автосервісного комплексу з кафе за адресою: вул. Братиславська, 36, Деснянський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 01.03.07р.)

Замовник: ПП Ямковий Ю. Л. Справа № 088-а-07
Проектна організація: ФО - підприємець Ковальська Гелена Леонідівна
Головний архітектор проекту: Ковальська Гелена Леонідівна
Доповідач: Ковальська Гелена Леонідівна
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

9. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів розміщення СТО за адресою: вул. Теліги Олени, Подільський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 05.04.07р.)

Замовник: ТОВ "Салсофі корпорейшн" Справа № 171-а-07
Проектна організація: ТОВ "Всеукраїнський центр розвитку містобудування та інжинірингу"
Головний архітектор проекту: Барінов Андрій Валентинович
Доповідач: Купрій Петро Петрович
Рецензент: Целовальник Сергій Анатолійович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

10. Проект будівництва виробничих та торговельних споруд за адресою: вул. Лебединська, 6, Оболонський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 12.04.07р.)

Замовник: ВАТ "Либідь-1" Справа № 186-а-07
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
Головний архітектор проекту: Бицько Сергій Іванович
Доповідач: Бицько Сергій Іванович
Рецензент: Тваровський Віктор Миколайович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

11. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва науково-адміністративного корпусу з паркінгом за адресою: вул. Кіквідзе, 8/9, Печерський район м. Києва

Замовник: КП "Кіровгеологія" Справа № 194-а-07
Проектна організація: ТОВ "АБ "Єжов"
Головний архітектор проекту: Єжов Сергій Валентинович
Доповідач: Єжов Сергій Валентинович
Рецензент: Рєпін Юрій Гаврилович

Архітектор С. Єжов (Київ). Проект науково-адміністративного корпусу.
Ситуаційна схема.
Архітектор С. Єжов (Київ).
Проект науково-адміністративного корпусу.
Ситуаційна схема.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

12. Передпроектні пропозиції будівництва 16-поверхового торгово-офісного комплексу з вбудованим паркінгом за адресою: вул. Амурська, 8, Голосіївський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 19.04.07р.)

Замовник: ВАТ "Оксамит" Справа № 206-а-07
Проектна організація: ТОВ "Євробудпроект"
Головний архітектор проекту: Несененко Сергій Васильович
Доповідач: Несененко Сергій Васильович

Архітектор С. Несененко (Київ). Проект 16-поверхового торгово-офісного комплексу.
Генеральний план.
Архітектор С. Несененко (Київ). Проект 16-поверхового торгово-офісного комплексу.
Архітектор С. Несененко (Київ). Проект 16-
поверхового торгово-офісного комплексу.
Генеральний план.
Архітектор С. Несененко (Київ). Проект 16-
поверхового торгово-офісного комплексу.

Питання відправлене на доопрацювання.

13. Проект реконструкції з розширенням майнового комплексу під автоцентр (підприємство обслуговування населення) за адресою: просп. Воз'єднання, 7-б, Дніпровський район м. Києва

Замовник: АТ "Українська автомобільна корпорація" Справа № 218-а-07
Проектна організація: АТЗТ "Київсоюзшляхпроект"
Головний архітектор проекту: Етніс Леонід Олександрович
Доповідач: Етніс Леонід Олександрович
Рецензент: Черній Костянтин Семенович

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

14. Консультативний розгляд проекту будівництва житлово-офісного будинку з елементами соціальної інфраструктури за адресою: вул. Воровського, 21, Шевченківський район м. Києва

Замовник: ТОВ "АС-МВК" Справа № 219-а-07
Проектна організація: ТОВ АБК "Жежерін"
Головний архітектор проекту: Жежерін Вадим Борисович
Доповідач: Жежерін Вадим Борисович
Рецензент: Доценко Тетяна Андріївна

Архітектор В. Жежерін (Київ). Проект житлово-офісного будинку.
Генеральний план.
Архітектор В. Жежерін (Київ).
Проект житлово-офісного будинку.
Генеральний план.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

15. Проект реставрації нежилого будинку з реабілітацією та пристосуванням під адміністративний, добудова дворової частини та влаштування мансарди за адресою: пров. Несторівський, 8 (літ. "А"), Шевченківський район м. Києва

Замовник: ВАТ трест "Київміськбуд-1" імені М. П. Загороднього Справа № 224-а-07
Проектна організація: ТОВ "Інвестрембуд"
Головний архітектор проекту: Задков Олександр Олегович
Доповідач: Задков Олександр Олегович
Рецензент: Приймак Володимир Васильович

Генеральний план.
Архітектор О. Задков (Київ). Проект реставрації нежилого будинку.
Архітектор О. Задков (Київ). Проект реставрації нежилого будинку.
Генеральний план.
Архітектор О. Задков (Київ).
Проект реставрації нежилого будинку.
Архітектор О. Задков (Київ).
Проект реставрації нежилого будинку.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.

16. Містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівноїь документації будівництва житлово-офісного комплексу за адресою: пров. Ясинуватський, 11, Голосіївський район м. Києва

Замовник: ТОВ "Депат" Справа № 236-а-07
Проектна організація: ТОВ "Архітектура міста"
Головний архітектор проекту: Худолій Олександр Миколайович
Доповідач: Худолій Олександр Миколайович
Рецензент: Черній Костянтин Семенович

Архітектор О. Худолій (Київ). Проект житлово-офісного комплексу.
Генеральний план.
Генеральний план.
Архітектор О. Худолій (Київ).
Проект житлово-офісного комплексу.
Генеральний план.
Генеральний план.

Питання схвалили та рекомендували до подальшого проектування.