Главня страница

Поиск в Google  archunion.format.com.ua   www  


Архітектори Києва   АРХІТЕКТОРИ КИЄВА

 

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідань секції містобудування та архітектури архітектурно-містобудівної ради при Головному управлінні містобудування, архітектури та дизайну міського середовища у липні 2007 року

5 липня 2007 року

1. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 573-а-06):

Проект інжинерної підготовки території для будівництва торгово-розважального та офісно-виставкового комплексу у складі багатофункціональної планувальної структури та благоустрою прилеглої території озера Вирлиця за адресою: просп. Бажана Миколи, Дарницький район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 29.11.06р.).

Замовник: ТОВ "Мрія-Інвест" Від замовника: Тихонович Ю. С.
Проектна організація: ТОВ "Проектні системи ЛТД"
ГАП: Варивода С. А.
Доповідач: Козачинський В. Л.
Рецензент: Лішанський Є. Ю.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку проект інжинерної підготовки території для будівництва торгово-розважального та офісно-виставкового комплексу у складі багатофункціональної планувальної структури та благоустрою прилеглої території озера Вирлиця за адресою: просп. Миколи Бажана, Дарницький район м. Києва.

2. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 0547-а-05):

Коригування проекту будівництва житлового комплексу з підземним паркінгом за адресою: просп. Героїв Сталінграду, 2, Оболонський район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 21.12.05р., АМР від 26.04.06р., АМР від 05.04.06р.).

Замовник: ЗАТ "МЖК "Оболонь" Від замовника: Суховерський М. І.
Проектна організація: ТОВ "Бюро інвестиційних проектів - проектний менеджмент"
ГАП: Григорова Т. Г.
Доповідач: Григорова Т. Г.
Рецензент: Пашенько А. В.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення коригування проекту будівництва житлового комплексу з підземним паркінгом за адресою: просп. Героїв Сталінграду, 2, Оболонський район м. Києва.

3. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 402-а-07):

Проект реконструкції частини горища над квартирою № 15 під житло за адресою: вул. Софіївська, 25-б, Шевченківський район м. Києва.

Замовник: Компанія "Віт Глобал Сервісиз Лімітед" Від замовника: Тертичний В. І.
Проектна організація: ТОВ НВФ "ГРАНД-ЛТД"
ГАП: Швиденко О. Ю.
Доповідач: Швиденко О. Ю.
Рецензент: Гершензон М. Ш.

А. УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту реконструкції частини горища над квартирою № 15 під житло за адресою: вул. Софіївська, 25-б, Шевченківський район м. Києва.

4. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 165-а-06):

Проект реконструкції нежитлового будинку під будівлю офісно-адміністративного призначення за адресою: вул. Ярославів Вал, 14-б, Шевченківський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Кобижча" Від замовника: Власенко М. К.
Проектна організація: ТОВ "Уютний дом"
ГАП: Карякін Е. С.
Доповідач: Карякін Е. С.
Рецензент: Лапоногов С. І.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту реконструкції нежитлового будинку під будівлю офісно-адміністративного призначення за адресою: вул. Ярославів Вал, 14-б, Шевченківський район м. Києва.

5. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 123-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів реставрації та реабілітації наріжного будинку – пам’ятки архітектури, реставрації та пристосування з переобладнанням горища під мансарду колишніх торговельних лавок, реконструкції з розширенням дворового флігеля садиби за адресою: вул. Петра Сагайдачного, 20/2, Подільський район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 21.03.07р.).

Замовник: КП "Дирекція реставраційно-відновлювальних робіт" Від замовника: Мазур В. В.
Проектна організація: ФО - підприємець Ковальська Гелена Леонідівна
ГАП: Ковальська Г. Л.
Доповідач: Ковальська Г. Л.
Рецензент: Єгоров В. Х.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обґрунтування визначення параметрів реставрації та реабілітації наріжного будинку – пам’ятки архітектури, реставрації та пристосування з переобладнанням горища під мансарду колишніх торговельних лавок, реконструкції з розширенням дворового флігеля садиби за адресою: вул. Сагайдачного Петра, 20/2, Подільський район м. Києва.

6. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 144-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів реставрації будинку з надбудовою аттикового та мансардного поверху за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 12-14, Шевченківський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 12.04.07р.).

Замовник: ТОВ "Геоінвест" Від замовника: Бойко І. М.
Проектна організація: ТОВ "Об'єднання партнерів архітекторів "Сучасне місто"
ГАП: Марченко Н. М.
Доповідач: Юрченко О. А.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обґрунтування визначення параметрів реставрації будинку з надбудовою аттикового та мансардного поверху за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 12-14, Шевченківський район м. Києва.

7. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 223-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів реконструкції блоку холодильно-повітряно-машино-компресорної станції з подальшим обслуговуванням та експлуатацією виробничо-складських будівель та споруд за адресою: вул. Магнітогорська, 1, Деснянський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 03.05.07р.).

Замовник: ТОВ "Європейська торгівельна компанія-2002" Від замовника: Шаповал В. П.
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
ГАП: Римар-Щербина М. О.
Доповідач: Римар-Щербина М. О.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обґрунтування визначення параметрів реконструкції блоку холодильно-повітряно-машино-компресорної станції з подальшим обслуговуванням та експлуатацією виробничо-складських будівель та споруд за адресою: вул. Магнітогорська, 1, Деснянський район м. Києва.

8. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 397-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів реконструкції нежилої будівлі з надбудовою для розміщення адміністративно-виробничих приміщень та будівництва господарських споруд з благоустроєм прилеглої території за адресою: вул. Магнітогорська, 1, Деснянський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "К-ТРАДЕ ЛТД" Від замовника: Морозов В. С.
Проектна організація: ТОВ "Всеукраїнський центр розвитку містобудування та інжинірингу"
ГАП: І. Передня
Доповідач: Анцупов С. Ф.
Рецензент: Целовальник С. А.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обґрунтування визначення параметрів реконструкції нежилої будівлі з надбудовою для розміщення адміністративно-виробничих приміщень та будівництва господарських споруд з благоустроєм прилеглої території за адресою: вул. Магнітогорська, 1, Деснянський район м. Києва.

9. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 237-а-07):

Містобудівне обґрунтування внесення змін та визначення параметрів таксомоторного парку за адресою: вул. Сумська та Амурська, Голосіївський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Планета-Авто" Від замовника: Бондаренко І. М.
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
ГАП: Вайтеуліонене-Вірченко Р. І.
Доповідач: Вайтеуліонене-Вірченко Р. І.
Рецензент: Донець О. С.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати містобудівне обґрунтування внесення змін та визначення параметрів таксомоторного парку за адресою: вул. Сумська та Амурська, Голосіївський район м. Києва.

10. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 265-а-07):

Передпроектні пропозиції реконструкції виробничо-побутового корпусу під громадсько-діловий центр за адресою: вул. Глибочицька, 33-37, Шевченківський район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 23.05.07р.).

Замовник: ТОВ "Капітальні інвестиції" Від замовника: Пронько О. С.
Проектна організація: ТОВ "ЛІГІР-ІТБС"
ГАП: Іванова Л. С. Доповідач: Городецький С. В.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення передпроектні пропозиції реконструкції виробничо-побутового корпусу під громадсько-діловий центр за адресою: вул. Глибочицька, 33-37, Шевченківський район м. Києва.

11. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 334-а-07):

Передпроектні пропозиції будівництва ділового центру за адресою: вул. Індустріальна, 27, Солом'янський район м. Києва.

Замовник: ЗАТ "Стрілець АТ" Від замовника: Ковальчук С. Л.
Проектна організація: ТАМ "А. Пашенько"
ГАП: Пашенько А. В.
Доповідач: Пашенько А. В.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення передпроектних пропозицій будівництва ділового центру за адресою: вул. Індустріальна, 27, Солом'янський район м. Києва.

12. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 350-а-07):

Містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівної документації та визначення параметрів будівництва, експлуатації та обслуговування адміністративного будинку за адресою: просп. Павла Тичини, 26-г, Дніпровський район м. Києва.

Замовник: Відділ капітального будівництва ГУ МВС України у м. Києві Від замовника: Пєліхов В. В.
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
ГАП: Вайтеуліонене-Вірченко Р. І.
Доповідач: Вайтеуліонене-Вірченко Р. І.
Рецензент: Черній К. С.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівної документації та визначення параметрів будівництва, експлуатації та обслуговування адміністративного будинку за адресою: просп. Павла Тичини, 26-г, Дніпровський район м. Києва.

13. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 358-а-07):

Передпроектні пропозиції будівництва офісних, торговельних та господарських приміщень за адресою: просп. Московський, 30, Оболонський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Валдіс Плюс" Від замовника: Сидорський В.Г.
Проектна організація: ДП МО України "Центральний проектний інститут"
ГАП: Пашенько А. В.
Доповідач: Пашенько А. В.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати архітектурне рішення передпроектних пропозицій будівництва комплексу будівель і споруд для надання автопослуг, офісу та господарських приміщень за адресою: просп. Московський, 30, Оболонський район м. Києва.

14. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 366-а-07):

Проект реконструкції будівель майнового комплексу під об’єкти громадського призначення за адресою: вул. Радищева, 10/14, Солом'янський район м. Києва.

Замовник: ВАТ "Інститут радіовимірювальної апаратури" Від замовника: Інтролігатор В. Л.
Проектна організація: ПВІ "Укркурортпроект"
ГАП: Цируль Г. М.
Доповідач: Шульга А.В.
Рецензент: Черній К. С.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту реконструкції будівель майнового комплексу під об’єкти громадського призначення за адресою: вул. Радищева, 10/14, Солом'янський район м. Києва.

15. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 371-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів реконструкції під адміністративно-виробничу будівлю з прибудовою за адресою: вул. Червоноткацька, 75, Деснянський район м. Києва.

Замовник: ПП "Пещерін" Від замовника: Пещерін В.І.
Проектна організація: ТОВ "Об'єднання партнерів архітекторів "Сучасне місто"
ГАП: Віхарєв І. В.
Доповідач: Віхарєв І. В.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати містобудівне обгрунтування визначення параметрів реконструкції під адміністративно-виробничу будівлю з прибудовою за адресою: вул. Червоноткацька, 75, Деснянський район м. Києва.

16. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 387-а-07):

Передпроектні пропозиції будівництва молитовного будинку за адресою: вул. Феодори Пушиної, 31-а, Святошинський район м. Києва.

Замовник: Церква Відродження Від замовника: Понамарьов М. І.
Проектна організація: ТАМ "А. Пашенько"
ГАП: Пашенько А. В.
Доповідач: Пашенько А. В.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення передпроектних пропозицій будівництва молитовного будинку за адресою: вул. Феодори Пушиної, 31-а, Святошинський район м. Києва.

17. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 388-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва, експлуатації та обслуговування СТО за адресою: вул. Здолбунівська, Дарницький район м. Києва.

Замовник: ПП Заєць О.Ж.
Проектна організація: СПД-ФО "Єршов І. В."
ГАП: Єршов І. В.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення містобудівного обґрунтування визначення параметрів будівництва, експлуатації та обслуговування СТО за адресою: вул. Здолбунівська, Дарницький район м. Києва .

18. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 393-а-07):

Містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівної документації щодо вилучення території земельної ділянки під забудову об'єктами житлового, офісного і соціально-побутового призначення з підземним паркінгом за адресою: вул. Метрологічна, 4-а, Голосіївський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Промавтоматика-Т" Від замовника: Гончаренко В. М.
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
ГАП: Македон В. М.
Доповідач: Федорчук Ф.І.
Рецензент: Дьомін М. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обгрунтування внесення змін до містобудівної документації щодо вилучення території земельної ділянки під забудову об'єктами житлового, офісного і соціально-побутового призначення з підземним паркінгом за адресою: вул. Метрологічна, 4-а, Голосіївський район м. Києва.

19. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 398-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва закладу громадського харчування - кафе за адресою: вул. Серафимовича, 15/17, Дніпровський район м. Києва.

Замовник: гр. Вдовенко Л. М. Від замовника: Вдовенко Л. М.
Проектна організація: ТОВ "Всеукраїнський центр розвитку містобудування та інжинірингу"
ГАП: І. Передня
Доповідач: Анцупов С.Ф.
Рецензент: Целовальник С. А.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва закладу громадського харчування - кафе за адресою: вул. Серафимовича, 15/17, Дніпровський район м. Києва.

20. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 349-а-07):

Проект будівництва кафе і продовольчого магазину за адресою: вул. Жолудєва, 6-а, Святошинський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 05.07.07р.).

Замовник: ПП Набедрик О. М.
Проектна організація: ПБК "Архкомплекс"
ГАП: Шулигін В. В.
Рецензент: Черній К. С.

УХВАЛИЛИ: Зняти з обговорення архітектурне рішення проекту будівництва кафе і продовольчого магазину за адресою: вул. Жолудєва, 6-а, Святошинський район м. Києва за неявки замовника та проектувальника на засідання секції містобудування та архітектури.

21. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 390-а-07):

Проект будівництва житлового будинку за адресою: вул. Крамського, 9, Святошинський район м. Києва.

Замовник: ТОВ ІКЦ "Трансстрой" Від замовника: Калініна М. В.
Проектна організація: ТОВ "Архітектурне мистецтво"
ГАП: Баронча Л. А.
Доповідач: Баронча Л. А.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту будівництва житлового будинку за адресою: вул. Крамського, 9, Святошинський район м. Києва.

22. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 394-а-07):

Містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівної документації будівництва житлового комплексу з діловим і культурним центром та підземною автостоянкою за адресою: вул. Ракетна, 24, Голосіївський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Техенерго" Від замовника: Коваленко П. А.
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
ГАП: Македон В. М.
Доповідач: Македон В. М.
Рецензент: Черній К. С.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівної документації будівництва житлового комплексу з діловим і культурним центром та підземною автостоянкою за адресою: вул. Ракетна, 24, Голосіївський район м. Києва.

23. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 396-а-07):

Передпроектні пропозиції реконструкції котельні, електромайстерні, сушильного цеху під адміністративний будинок зі складом за адресою: просп. Відрадний, 95, Солом'янський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Фармаплюс" Від замовника: Білик Е. Е.
Проектна організація: ТОВ "Об'єднання партнерів архітекторів "Сучасне місто"
ГАП: Почівалов Г. В.
Доповідач: Почівалов Г. В.

УХВАЛИЛИ: Рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення передпроектних пропозицій реконструкції котельні, електромайстерні, сушильного цеху під адміністративний будинок зі складом за адресою: просп. Відрадний, 95, Солом'янський район м. Києва.

24. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 399-а-07):

Містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівної документації та визначення параметрів будівництва житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями та підземним паркінгом за адресою: вул. Гродненська, 14, Дніпровський район м. Києва.

Замовник: ЗАТ "Гідроінжбуд" Від замовника: Копистира С. М.
Проектна організація: ТОВ "Маркетинг Плюс", ФО - підприємець Ковальська Гелена Леонідівна
ГАП: Ковальська Г. Л.
Доповідач: Ковальська Г. Л.
Рецензент: Черній К. С.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати містобудівне обгрунтування внесення змін до містобудівної документації та визначення параметрів будівництва житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями та підземним паркінгом за адресою: вул. Гродненська, 14, Дніпровський район м. Києва.

25. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 359-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівлі виробничо-складського, адміністративного призначення з торговими приміщеннями (непродовольчої групи товарів), підземною автостоянкою за адресою: вул. Колекторна, 24/26, Дарницький район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Моноліт груп" Від замовника: Загородня О.А.
Проектна організація: ТОВ "Арніка-Центр"
ГАП: Провозьон Ю. І.
Доповідач: Провозьон Ю. І.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення містобудівного обгрунтування визначення параметрів будівлі виробничо-складського, адміністративного призначення з торговими приміщеннями (непродовольчої групи товарів), підземною автостоянкою за адресою: вул. Колекторна, 24/26, Дарницький район м. Києва.

26. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 405-а-07):

Містобудівне обґрунтування внесення змін та визначення параметрів будівництва житлових будинків з об'єктами соціально-побутового призначення та паркінгом за адресою: вул. Кадетський Гай, , Солом'янський район м. Києва.

Замовник: ПП"Будмаш" Від замовника: Янчук О.Ф.
Проектна організація: ПП "Будмаш"
ГАП: Хмельницький В. А.
Доповідач: Хмельницький В. А.
Рецензент: Черній К. С.

УХВАЛИЛИ: 1.Схвалити містобудівне обгрунтування внесення змін та визначення параметрів будівництва житлових будинків з об'єктами соціально-побутового призначення та паркінгом за адресою: вул. Кадетський Гай, , Солом'янський район м. Києва.

27. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 0475):

Коригування проекту будівництва житлового будинку для дипломатичного корпусу за адресою: вул. Тургенєвська, 46 - вул. Павлівська, 11, Шевченківський район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 02.04.03р., АМР від 26.12.01р.).

Замовник: КП "Генеральна дирекція Київської міської ради з обслуговування іноземних представництв"
Від замовника: Кривонос П.
Проектна організація: ТОВ АБК "Жежерін"
ГАП: Жежерін В. Б.
Доповідач: Жежерін В. Б.
Рецензент: Черній К. С.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення коригування проекту будівництва житлового будинку для дипломатичного корпусу за адресою: вул. Тургенєвська, 46 - вул. Павлівська, 11, Шевченківський район м. Києва.

28. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 407-а-07):

Ескізний проект будівництва Молодіжного житлового комплексу за адресою: вул. Тираспільська, 43, Подільський район м. Києва.

Замовник: ЗАТ МЖК "Оболонь" Від замовника: Сільченко І.І.
Проектна організація: ТОВ "МЖК "Оболоньпроект"
ГАП: Швець М. Я.
Доповідач: Швець М. Я.
Рецензент: Тваровський В.М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення ескізного проекту будівництва Молодіжного житлового комплексу за адресою: вул. Тираспільська, 43, Подільський район м. Києва.

29. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 320-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва яхт-клубу на затоці Волховата, Оболонський район м. Києва.

Замовник: Київське інвестиційне агентство КМДА Від замовника: Шевченко
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
ГАП: Вайтеуліонене-Вірченко Р. І.
Доповідач: Вайтеуліонене-Вірченко Р. І.
Рецензент: Лішанський Є.Ю.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обгрунтування визначення параметрів будівництва яхт-клубу на затоці Волховата , Оболонський район м. Києва.


5 липня 2007 року

1. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 0475):

Коригування проекту будівництва житлового будинку для дипломатичного корпусу за адресою: вул. Тургенєвська, 46 ( - вул. Павлівській, 11), Шевченківський район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 02.04.03р., АМР від 26.12.01р.).

Замовник: КП "Генеральна дирекція по обслуговуванню іноземних представництв"
Проектна організація: ТОВ АБК "Жежерін"
ГАП: Жежерін В. Б.

УХВАЛИЛИ: Зняти з обговорення архітектурне рішення коригування проекту будівництва житлового будинку для дипломатичного корпусу за адресою: вул. Тургенєвська, 46, Шевченківський район м. Києва за неявки замовника та проектувальника на засідання секції містобудування та архітектури архітектурно-містобудївної ради.

2. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 196-а-07):

Проект реконструкції нежилих приміщень другого поверху (літера Б виробничого корпусу № 1) під складські приміщення за адресою: вул. Фрунзе, 160 (літ."Б"), Оболонський район м. Києва.

Замовник: СПД Семчук Н. М.
Від замовника: Семчук Н. М.
Проектна організація: СПД ФО Чернявський Валерій Вікторович
ГАП: Чернявський В. В.
Доповідач: Чернявський В. В.
Рецензент: Черній К. С.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту.

3. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 241-а-07):

Консультативний розгляд проекту реконструкції з надбудовою та прибудовою до адміністративного будинку за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 50-б, Шевченківський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 03.05.07р., АМР від 23.05.07р.).

Замовник: ТОВ "Куна", МІБА "Ай-Бі-Ей"
Проектна організація: ТОВ "АТМ ПЛЮС КМБ-1"
ГАП: Кортишко В. О.

УХВАЛИЛИ: Зняти з обговорення архітектурне рішення консультативного розгляду проекту реконструкції з надбудовою та прибудовою до адміністративного будинку за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 50-б, Шевченківський район м. Києва за неявки замовника та проектувальника на засідання секції містобудування та архітектури архітектурно-містобудївної ради.

4. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 322-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва об’єкту соціально-побутового призначення за адресою: вул. Милославська (напроти б.35-39), Деснянський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 07.06.07р.).

Замовник: Київське інвестиційне агентство КМДА
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
ГАП: Негода М. М.
Доповідач: Негода М. М.
Рецензент: Дьомін М. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва об’єкту соціально-побутового призначення за адресою: вул. Милославська, (напроти б.35-39), Деснянський район м. Києва.

5. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 324-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів реконструкції будинку з пристосуванням під готельно-офісний центр за адресою: пров. Обсерваторний, 3-а, Шевченківський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 07.06.07р.).

Замовник: гр. Гальперін Міхаєль
Від замовника: Гальперін Міхаєль
Проектна організація: ПП "Майстерня Добровольської"
ГАП: Добровольська Т. А.
Доповідач: Яковлєв І. В.
Рецензент: Лапоногов С. І.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати містобудівне обґрунтування визначення параметрів реконструкції будинку з пристосуванням під готельно-офісний центр за адресою: пров. Обсерваторний, 3-а, Шевченківський район м. Києва.

6. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 326-а-07):

Проект будівництва станції технічного обслуговування автомобілів з міні-кафе та магазином за адресою: Дніпровська набережна у Дарницькому районі м. Києва.

Замовник: ПП "Вояж" Від замовника: Гарькакий А. Б.
Проектна організація: ПП "Архітектоніка"
ГАП: Ситник Д. О.
Доповідач: Ситник Д. О.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту будівництва станції технічного обслуговування автомобілів з міні-кафе та магазином за адресою: Дніпровська набережна у Дарницькому районі м. Києва.

7. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 337-а-07):

Передпроектні пропозиції реконструкції виробничо-господарських споруд за адресою: вул. Петра Радченка, 27, Солом'янський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 14.06.07р.).

Замовник: ТОВ "Браво Люкс"
Проектна організація: ТОВ НВЦРБ "ЕНЕЙ"
ГАП: Єршов І. В.
Доповідач: Єршов І. В.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати архітектурне рішення передпроектних пропозицій реконструкції виробничо-господарських споруд за адресою: вул. Петра Радченка, 27, Солом'янський район м. Києва.

8. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 342-а-07):

Містобудівне обґрунтування реконструкції з надбудовою нежитлового будинку корпусу 3 (літера У) під офіс за адресою: бульв. Івана Лепсе, 6 (літ. "У"), Солом'янський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Металургійний центр"
Від замовника: Валєрко О. С.
Проектна організація: ТАМ "А. Пашенько"
ГАП: Пашенько А. В.
Доповідач: Пашенько А. В.
Рецензент: Целовальник С. А.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обґрунтування реконструкції з надбудовою нежитлового будинку корпусу 3 (літера У) під офіс за адресою: бульв. Івана Лепсе, 6 (літ. "У"), Солом'янський район м. Києва.

9. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 349-а-07):

Проект будівництва кафе і продовольчого магазину за адресою: вул. Жолудєва, 6-а, Святошинський район м. Києва.

Замовник: ПП Набедрик О. М.
Від замовника: Набедрик О. М.
Проектна організація: ПБК "Архкомплекс"
ГАП: Шулигін В. В.
Доповідач: Шулигін В. В.
Рецензент: Черній К. С.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати архітектурне рішення проекту будівництва кафе і продовольчого магазину за адресою: вул. Жолудєва, 6-а, Святошинський район м. Києва.

10. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 411-а-06):

Передпроектні пропозиції будівництва виробничо-офісно-торгово-спортивно-розважального комплексу за адресою: вул. Здолбунівська, 2, Дарницький район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 21.09.06р.).

Замовник: ТОВ "Градострой"
Від замовника: Поліщук В. В.
Проектна організація: ПТАБ "Ю. Серьогін"
ГАП: Серьогін Ю. І.
Доповідач: Серьогін Ю. І.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення передпроектних пропозицій будівництва виробничо-офісно-торгово-спортивно-розважального комплексу за адресою: вул. Здолбунівська, 2, Дарницький район м. Києва.

11. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 380-а-07):

Містобудівне обґрунтування внесення змін та визначення параметрів будівництва торгово-розважального, спортивно-оздоровчого, офісного та виробничо-складського комплексу за адресою: вул. Здолбунівська, Дарницький район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Градострой"
Проектна організація: СПД-ФО "Єршов І. В."
ГАП: Єршов І. В.
Доповідач: Єршов І. В.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівного обґрунтування внесення змін та визначення параметрів будівництва торгово-розважального, спортивно-оздоровчого, офісного та виробничо-складського комплексу за адресою: вул. Здолбунівська, Дарницький район м. Києва.

12. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 360-а-07):

Проект реконструкції нежилого будинку з влаштуванням мансарди за адресою: вул. Рейтарська, 19 (літ. "Б"), Шевченківський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Укр-Трейд-Бізнес"
Від замовника: Московенко Ю. В.
Проектна організація: ПП ВКФ "Бриз"
ГАП: Брезицький В. А.
Доповідач: Брезицький В. А.
Рецензент: Гершензон М. Ш.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту реконструкції нежилого будинку з влаштуванням мансарди за адресою: вул. Рейтарська, 19 (літ."Б"), Шевченківський район м. Києва.

13. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 361-а-07):

Проект надбудови торгово-виставкового салону над існуючим приміщенням технічного призначення (в літ. А) за адресою: вул. Ушинського, 25-а, Солом'янський район м. Києва.

Замовник: НВП "Біо-Тест-Лабораторія"
Від замовника: Собко Ю.А.
Проектна організація: СПД-ФО "Горбенко Віра Олексіївна"
ГАП: Горбенко В. О.
Доповідач: Горбенко В. О.
Рецензент: Котляров М. Ф.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту надбудови торгово-виставкового салону над існуючим приміщенням технічного призначення (в літ. А) за адресою: вул. Ушинського, 25-а, Солом'янський район м. Києва.

14. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 364-а-07):

Проект реконструкції нежилого будинку адміністративного призначення за адресою: вул. Маршала Гречка, 10г, Подільський район м. Києва.

Замовник: ЗАТ "Техінвестпостач"
Від замовника: Алексієнко А. Д.
Проектна організація: СПД ФО "Власюк Віталій Васильович"
ГАП: Власюк В. В.
Доповідач: Власюк В. В.
Рецензент: Єгоров В. Х.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати архітектурне рішення проекту реконструкції нежилого будинку адміністративного призначення за адресою: вул. Маршала Гречка, 10-г, Подільський район м. Києва.

15. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 365-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва студентського гуртожитку, житлового будинку та господарської споруди за адресою: вул. Новопольова, 95, Солом'янський район м. Києва.

Замовник: Київський університет економіки і технологій транспорту
Від замовника: Макаренко Н. В.
Проектна організація: ТОВ "Інвестрембуд"
ГАП: Задков О. О.
Доповідач: Задков О. О.
Рецензент: Приймак В. В.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва студентського гуртожитку, житлового будинку та господарської споруди за адресою: вул. Новопольова, 95, Солом'янський район м. Києва.

16. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 368-а-07):

Проект реконструкції виробничої бази під виробництво сухих сумішей для будівництва за адресою: вул. Промислова, 6-г, Голосіївський район м. Києва.

Замовник: СПД Сапон Н. Ф.
Від замовника: Сапон О. В.
Проектна організація: ДП "Проектний інститут "Київський Промбудпроект"
ГАП: Качанов О. М.
Доповідач: Качанов О. М.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати архітектурне рішення проекту реконструкції виробничої бази під виробництво сухих сумішей для будівництва за адресою: вул. Промислова, 6-г, Голосіївський район м. Києва.

17. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 370-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва комплексу Українського державного університету економіки і фінансів за адресою: просп. Глушкова, 40, 42, Голосіївський район м. Києва.

Замовник: Міністерство фінансів України
Від замовника: Дозорець П. П.
Проектна організація: ФО - підприємець Ковальська Гелена Леонідівна
ГАП: Ковальська Г. Л., Осипов В.О.
Доповідач: Ковальська Г. Л., Осипов В.О.
Рецензент: Єгоров В. Х.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва комплексу Українського державного університету економіки і фінансів за адресою: просп. Глушкова, 40, 42, Голосіївський район м. Києва.

18. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 374-а-07):

Передпроектні пропозиції будівництва торговельно-складського комплексу з офісними приміщеннями та парковкою на перетині Столичного шосе та вул. Академіка Заболотного, Голосіївський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Алакор Сіті"
Від замовника: Кондрашова В. В.
Проектна організація: ТОВ "Сучасні технології будівництва"
ГАП: Василенко Г. В.
Доповідач: Запорожець В. В.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати архітектурне рішення передпроектних пропозицій будівництва торговельно-складського комплексу з офісними приміщеннями та парковкою на перетині Столичного шосе та вул. Академіка Заболотного, Голосіївський район м. Києва.

19. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 375-а-07):

Проект будівництва офісно-побутового приміщення на Саперно-Слобідському проїзді, 30 та реконструкції нежилого будинку для розміщення відділу реалізації з будівництвом складського приміщення на Саперно-Слобідському проїзді, 4 за адресою: пр. Саперно-Слобідський, 30, Голосіївський район м. Києва.

Замовник: СП "Метал-Холдинг"
Від замовника: Малін П. О. Проектна організація: ПП "Ковнір"
ГАП: Побідаш Л. П.
Доповідач: Побідаш Л. П.
Рецензент: Доценко Т. А.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати архітектурне рішення проекту будівництва офісно-побутового приміщення на Саперно-Слобідському проїзді, 30 та реконструкції нежилого будинку для розміщення відділу реалізації з будівництвом складського приміщення на Саперно-Слобідському проїзді, 4 за адресою: пр. Саперно-Слобідський, 30, Голосіївський район м. Києва.

20. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 376-а-07):

Проект реконструкції з надбудовою нежитлової будівлі під офіс за адресою: пров. Західний, 3-ц, Солом'янський район м. Києва.

Замовник: ПП ФВФ "Промконтракт"
Від замовника: Кочубей С. В.
Проектна організація: ТОВ НПБІ "Укрбудпроект"
ГАП: Насибович А. М.
Доповідач: Насибович А. М.
Рецензент: Целовальник С. А.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати архітектурне рішення проекту реконструкції з надбудовою нежитлової будівлі під офіс за адресою: пров. Західний, 3-ц, Солом'янський район м. Києва.

21. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 379-а-07):

Містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівної документації та визначення параметрів реконструкції цеху з виготовлення столярних виробів за адресою: вул. Будіндустрії, 5-д, Голосіївський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Агропромислова фірма "Колос ЛТД"
Від замовника: Кучеренко Є.
Проектна організація: ДП "Проектний інститут "Київський Промбудпроект"
ГАП: Ващенко Л. С.
Доповідач: Ващенко Л. С.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обґрунтування внесення змін до містобудівної документації та визначення параметрів реконструкції цеху з виготовлення столярних виробів за адресою: вул. Будіндустрії, 5-д, Голосіївський район м. Києва.

22. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 381-а-07):

Передпроектні пропозиції реконструкції будівель з розміщенням адміністративно-виробничого комплексу за адресою: вул. Фрунзе, 47, Подільський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Агора-т"
Від замовника: Табачна Т. І.
Проектна організація: ТОВ "Євробудпроект"
ГАП: Мороз Л. О.
Доповідач: Мороз Л. О.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати архітектурне рішення передпроектних пропозицій реконструкції будівель з розміщенням адміністративно-виробничого комплексу за адресою: вул. Фрунзе, 47, Подільський район м. Києва.

23. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 396-а-06):

Проект будівництва житлово-офісної будівлі з паркінгом за адресою: вул. Десятинна, 11, Шевченківський район м. Києва (Попередні розгляди: АМР від 06.09.06р., АМР від 30.05.07р.).

Замовник: гр. Романовський А. Є.
Від замовника: Романовський А. Є.
Проектна організація: ПП ТАПМ "Реставратор"
ГАП: Лукошкіна Г. О.
Доповідач: Суська М. В.
Рецензент: Дьомін М. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту будівництва житлово-офісної будівлі з паркінгом за адресою: вул. Десятинна, 11, Шевченківський район м. Києва.

24. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 287-а-07):

Проект реконструкції фабрики з прибудовою до корпусів № 1 і № 42 та будівництво виробничо-складського корпусу (перша черга- прибудова до корпусу №42 „Фірмовий магазин”) за адресою: просп. Науки, 1, Голосіївський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 31.05.07р.).

Замовник: ЗАТ "Київська кондитерська фабрика ім. К. Маркса"
Від замовника: Богатирьов Г. А.
Проектна організація: ТОВ "Прайм-Інвест"
ГАП: Єрмольєв Д. В.
Доповідач: Єрмольєв Д. В.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту реконструкції фабрики з прибудовою до корпусів № 1 і № 42 та будівництво виробничо-складського корпусу (перша черга- прибудова до корпусу №42 „Фірмовий магазин”) за адресою: просп. Науки, 1, Голосіївський район м. Києва.

25. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 298-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів реконструкції площі Тараса Шевченка у Оболонському районі м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 24.05.07р., СМР від 14.06.07р.).

Замовник: Київське інвестиційне агентство КМДА
Від замовника: Радчук П.
Проектна організація: КО "Центр містобудування та архітектури"
ГАП: Вайтеуліонене-Вірченко Р. І.
Доповідач: Вайтеуліонене-Вірченко Р. І.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати містобудівне обґрунтування визначення парамнетрів реконструкції площі Тараса Шевченка у Оболонському районі.

26. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 302-а-07):

Проект реконструкції з надбудовою жилого приміщення під офіс за адресою: вул. Симиренка, 9, Святошинський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 31.05.07р.).

Замовник: ТОВ "БМС сервіс"
Від замовника: Посталакі М. Є.
Проектна організація: ТОВ "Прайм-Інвест"
ГАП: Єрмольєв Д. В.
Доповідач: Єрмольєв Д. В.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту реконструкції з надбудовою жилого приміщення під офіс за адресою: вул. Симиренка, 9, Святошинський район м. Києва.

27. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 383-а-07):

Проект реконструкції частини приміщень дошкільного закладу № 194 загальною площею 389,3 кв.м, для організації роботи з дітьми, хворими на дитячий церебральний параліч та ранньої реабілітації дітей-інвалідів за адресою: вул. Курнатовського, 7-а, Дніпровський район м. Києва.

Замовник: Територіальний центр соціального обслуговування одиноких малозабезпечених пенсіонерів та інвалідів Дніпровського району
Від замовника: Антонюк Т.
Проектна організація: ДП ПІ "Укооппроект"
ГАП: Мусієнко Ю. В.
Доповідач: Мусієнко Ю. В.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту реконструкції частини приміщень дошкільного закладу № 194 загальною площею 389,3 кв.м, для організації роботи з дітьми, хворими на дитячий церебральний параліч та ранньої реабілітації дітей-інвалідів за адресою: вул. Курнатовського, 7-а, Дніпровський район м. Києва.

28. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 384-а-07):

Проект будівництва салону-магазину за адресою: вул. Електриків у Оболонському районі м. Києва.

Замовник: ПП "НЕССІ"
Від замовника: Тугіголовець П. П.
Проектна організація: ТОВ НПАБ "ЛІЦЕНЗ і АРХ"
ГАП: Слєпцов О. С.
Доповідач: Слєпцов О. С.
Рецензент: Фільваров Г. Й.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту будівництва салону-магазину за адресою: вул. Електриків у Оболонському районі м. Києва.

29. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 385-а-07):

Передпроектні пропозиції будівництва магазину за адресою: вул. Героїв Дніпра, 49, Оболонський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "ІБК Домус"
Від замовника: Ковальський Г.В.
Проектна організація: ТОВ НПАБ "ЛІЦЕНЗ і АРХ"
ГАП: Слєпцов О. С.
Доповідач: Слєпцов О. С.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення передпроектних пропозицій будівництва магазину за адресою: вул. Героїв Дніпра, 49, Оболонський район м. Києва.

30. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 386-а-07):

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва критого торгового павільйону за адресою: вул. Симиренка, 5-в, Святошинський район м. Києва.

Замовник: ТОВ "Елерон"
Від замовника: Скрипаль О. В.
Проектна організація: ПП "АРГ"
ГАП: Писаревський Ф. В.
Доповідач: Писаревський Ф. В.
Рецензент: Целовальник С. А.


Творческая архитектурная мастерская «АРГ студио».
Архитектор Фёдор Писаревский.
Архитектор Писаревский Федор Васильевич родился 31 марта 1955 г. в г. Костополь Ровенской обл. Закончил архитектурный факультет КИСИ в 1981 г. В 1996 г. ... »

 

 

 

 

 

УХВАЛИЛИ: Доопрацювати містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва критого торгового павільйону за адресою: вул. Симиренка, 5-в, Святошинський район м. Києва.

31. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 392-а-07):

Проект будівництва трансформаторної підстанції за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 6-а, Шевченківський район м. Києва.

Замовник: Управління справами КМДА
Від замовника: Тимошенко Л.В.
Проектна організація: Інститут "УкрНДІпроектреставрація"
ГАП: Молож О. Є.
Доповідач: Молож О. Є.
Рецензент: Тваровський В. М.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення проекту будівництва трансформаторної підстанції за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 6-а, Шевченківський район м. Києва.

32. РОЗГЛЯДАЛИ (справа № 0329-а-05):

Коригування проекту будівництва житлового будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями соціально-побутового призначення за адресою: вул. Урицького, 14-а, Солом'янський район м. Києва.

Замовник: КО "Центр містобудування та архітектури"
Від замовника: Броневицький С. П.
Проектна організація: ПП Творча майстерня "С. Юнаков"
ГАП: Юнаков С. Ф.
Доповідач: Юнаков С. Ф.
Рецензент: Лапоногов С. І.

УХВАЛИЛИ: Схвалити та рекомендувати до подальшого розроблення і погодження в установленому порядку архітектурне рішення коригування проекту будівництва житлового будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями соціально-побутового призначення за адресою: вул. Урицького, 14-а, Солом'янський район м. Києва.